16. februar 2019

Ny stue!


God kveld kjære lesere. 

Beklager at det innimellom blir lite innlegg i ukedagene. Det er rett og slett vanskelig å få tiden til å strekke til. Dere vet hvordan det er. 😀
Helgen er god, da har man tid til både familien og seg selv. Forhåpentligvis. 

Jeg har gledet meg til å vise dere vår nye stue. Ja, den har virkelig blitt ny og den føles nå så "ferdig". Endelig har vi fått inn nye sofaer og fått oppfylt drømmen om to sofaer midt imot hverandre. Dette har jeg ønsket meg i mange år, men i gamlehuset hadde vi rett og slett ikke plassen. 

(Deilig med nye sofaer, men andre ting i stuen faller i stykker. Les mer her.)🤣

I mange år har vi også snakket om å gå for skinnmøbler i stuen neste gang. Tankene var først på å gå for et par fine professorstoler i skinn, men etter hvert har vi tenkt mer og mer på sofa. Jeg såg nok først ikke for meg to sofaer i skinn, men plutselig så var tanken der. Trygve var veldig klar. Det er jo litt tøffe, maskuline sofaer på en måte. 

Jeg var så utrolig spent på hvordan dette skulle bli når vi endelig bestilte de, og jeg håpet på det beste. Aldri hadde jeg vel trodd at jeg skulle bli SÅ fornøyd. Nei det trodde jeg faktisk ikke. Det er blitt så utrolig koselig og hyggelig med fargen og plasseringen på disse møblene.

Jeg anbefaler på det sterkeste å gå for to sofaer mot hverandre hvis du har plass og mulighet. Nå sitter vi her om kveldene med masse bøker, spill, mac, tv og tente lys. En ny plass å omgås på er det blitt.

Her kan du se hvordan vi hadde det i stuen tidligere. 

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg faller alltid for lyse, beige puter. Det er blitt noen opp i gjennom kan man si... Nå er jo det helt supert siden lyse puter passer perfekt i disse sofaene. De lysner dem og passer til våre vegger. Heldig der. 😉

Nå ønsker jeg dere en god lørdagskveld og så blogges vi igjen i morgen. 

 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar