19. februar 2019

Sol og ikke snø!


Hei hei!

Jeg måtte knipse et bilde på vei inn døra etter jobb i sted. Så nydelig det var i dag! Sol, ikke snø, mildt i luften. Dessverre hørte jeg at det skal bli snø igjen i morgen. Ikke bra kjenner jeg nå...

Er det noen flere som har møkkete vinduer eller? Herlighet som det ser ut her! Det trengs vask, det trengs maling, det trengs klipping, det trengs rydding. Våren er nydelig, men oj så mye rart som kommer frem og til syne. 😅

Jeg skal fjerne lysslyngene ute i helgen. Nå plutselig så det ikke bra ut. En skal kastes, der var det ikke mange lysene igjen. Kransen må jeg vel også fjerne, eller kan den få henge litt til? Synes jo det er litt hyggelig. Hva synes dere, er det for mye jul?

Jeg så også at bedet på forsiden er helt uten snø nå. Fikk så lyst til å klippe ned staudene og sette løk. Kan man gjøre det nå? Må google med en gang. Blogges! 😉

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar