24. februar 2019

Jeg elsker morgener


Hei!

Den aller beste tiden er om morgenen. Min beste tid i hvert fall. Og da snakker jeg selvfølgelig om de morgenene da jeg ikke trenger å stresse av gårde noe sted. Hvis jeg er uthvilt og har sovet godt så står jeg gjerne opp tidlig på helgen og sitter alene med kaffekoppen. Jeg synes det er helt nydelig. Trygve er tvert i mot meg, han sover alltid så lenge han bare kan. Jeg kan sitte og se ut, drikke kaffe, skrive på bloggen eller lese. Og hvis det er sommer går jeg ut på terrassen og setter meg. 

I dag sto jeg opp cirka 7.30. Da satt Morris yrvåken i sin stol ute og gjespet, jeg hørte tåkeluren fra ferjen som dro forbi på Oslofjorden og første kaffen smakte helt nydelig. På denne tiden er hjernen min helt ren, jeg er som mest kreativ, jeg kan lese mange sider i boken min uten at tankene flyr og jeg nyter så sinnsykt av stillhet. Det er noe med at jeg er utrolig følsom for mye og høye lyder ellers.

Hvilken er din beste tid? Noen er jo veldig kreative om natten f. eks. det er ikke jeg. Da kan jeg heller kjenne meg litt urolig og jeg er ikke den som sitter lengst oppe. Heller er jeg vel den som går og legger meg først i selskapet. Gleder meg til å komme til stugan i Sverige igjen. Der er det herlige morgener, sommer, litt fukt, solen som glitrer gjennom trærne og skogen som våkner. 😊🌞🌱

Jeg må jo si også at en annen viktig ting er at det er rent når jeg står opp. Hvis jeg møter gårdagens oppvask om morgenen er det ikke så inspirerende. Bortsett fra i stugan da, der har vi ikke oppvaskmaskin og legger ofte glass og ting i vann om kvelden. Der tar vi oppvasken ute på verandaen og da er det koselig å gjøre den ferdig mens man drikker kaffe og ser ut på hagen og skogen. 

I går hadde vi en nydelig dag ute. Vi jobbet alle fire og jeg fikk tatt alle vinduene og dørene utvendig. For en følelse! I dag skal vi fortsette med rydding, fylle en henger med masse søppel. Trygve er i gang med ny garasje og det ligger mye greier rundt omkring. Jeg fikk klippet ned staudene i bedet i går med hjelp av Lisa og Bertil tok ned lysslyngene. I dag skal det visst bli sol også og vi tenkte grille pølser. Kjente på energien jeg fikk av å jobbe ute i hagen i går, som jeg har savnet det! 

Blogges! 

- Lysslyngene ute må ned ✔
- Alle vinduer og dører må vaskes, innvendig og 
- Utvendig 
- Må fortsette og sortere i Lisas skap. (Bertils er ferdig og vi har tatt en skuff hos Lisa! 😅)

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar