23. februar 2019

Kaffen er på gang


God morgen!

Endelig helg! Lørdag morgen og alle muligheter. Kaffen er på gang i kaffemaskinen.

Gleder meg til fridager, men samtidig kjenner jeg at jeg må får gjort litt altså. To do listen øker i lengde... 😆

- Lysslyngene ute må ned 
- Alle vinduer og dører må vaskes, innvendig og 
- Utvendig 
- Må fortsette og sortere i Lisas skap. (Bertils er ferdig og vi har tatt en skuff hos Lisa! 😅)

Ja, disse punktene er de aller viktigste nå, så jeg tror jeg stopper der. Kun 4 punkter, men oi så mye jobb og tid... Hva har dere som står på to do listen om dagen?

Jeg må få begynt med vinduene, men noen ganger kan jeg bruke mer energi på å tenke på at jeg skal gjøre det enn det tar å faktisk utføre oppgaven. Trikset er jo å begynne, så får man heller ta noen vinduer hver dag. Gøy er det ikke, men resultatet er gøy.

Det skal visst bli riktig så pent vær og bra temperaturer i helgen, er det til og med slik at man kan sitte i solveggen nå tro? Det hadde vært helt fantastisk! Akkurat nå er det grått ute, men jeg ser at vi nesten ikke har snø lenger og det føles bare digg.

Nå skal jeg drikke litt kaffe, lese litt i ny bok og så skal jeg sette i gang med egg og bacon. Ønsker dere en finfin lørdag og håper jeg rekker innom i kveld! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar