25. februar 2019

Et oversiktsbilde og energi som kommer tilbake


Hei!

Jeg vet at oversiktsbilder er godt likt her på bloggen og dette må jo kvalifisere? :) Her ser dere hvordan stuen vår er blitt og dere ser også spiseplassen. Det føles riktig så ferdig nå og det er så utrolig deilig. Er usikker på om dere egentlig har sett spisebordet ordentlig tidligere? Stolene er de samme gamle i windsormodell.

Det er så godt å føle at rommet er rimelig ferdig, da kan man forbedre med de små detaljene og bare kose seg. Er ikke så koselig når prosjektene står linet opp i kø og ting er halvferdig overalt.

I dag på fridagen min har jeg pusset vinduer og dører innvendig. Har bare vaskerom, gjesterom og gang igjen i den nye delen av huset, ellers ferdig. Jeg får så mye energi av dette lyset at det er helt fantastisk! Ja, skal nok ikke kimse av at jeg får mye energi av å fylle opp jernlageret igjen heller. Jeg spiser tabletter nå og har vært såååå dårlig tidligere.

Nå skal jeg lage noe jeg ikke har prøvd før, gulrotsuppe med litt stæsj. Blir spennende.
Ønsker deg en fin uke og vi blogges! 

4 kommentarer:

  1. Oversiktsbilder er 🤩 moro å se helheten 😍 Har du tips til oppbevaring av leker og diverse på barnerom også?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg tenkte jeg skal ta noen bilder av det. Vet ikke om det er tips akkurat, men jeg skal knipse bilder så fort jeg får tid. :) /Jessica

      Slett