3. mars 2019

Kaffe og makroner


God morgen søndag!

I går var jeg på løpetur for første gangen på mange måneder og i dag er jeg så støl i hele kroppen. Til og med i ryggen, det tror jeg aldri jeg har vært på grunn av løping. Skikkelig gammelmannsstil i dag. :) 

Grunnen til at jeg ikke har løpt eller trent på så lenge er at jeg har jernmangel, det skal jeg skrive mer om en annen dag. Spiser jern hver dag nå og jernlageret er på vei opp igjen. Snart tilbake til meg selv! 

I går tok jeg de siste vinduene og dørene fra innsiden og ryddet ferdig i Lisas skap. Derfor kan jeg sjekke av alle gjøremålene på min liste. Så deilig! Jeg har laget en liten haug av klær som Lisa må prøve i dag. Kanskje for smått, og da gir vi det bort. Deilig! Nå er det om å gjøre å lage en ny liste. 😂


- Lysslyngene ute må ned ✔
- Alle vinduer og dører må vaskes, innvendig og ✔
- Utvendig ✔
- Må fortsette og sortere i Lisas skap. (Bertils er ferdig og vi har tatt en skuff hos Lisa! 😅) ✔


Det er så hyggelig når Trygve kjøper med litt sånn typiske ting fra steder han flyr til. I uken som var så hadde han en flight til Paris og veldig gøy å teste ordentlige makroner. Tror vi skal kose oss litt til kaffin i dag også. 👵

Som du ser har vi nesten ingen snø her lenger. Hvordan er det hos deg? Jeg synes det er helt fantastisk med bare gater og utemøbler og grus og hele vårfølelsen. I natt har det regnet mye her, men nå tror jeg det skal bli sol. Håper det ikke blir mer vinter nå.
Håper på pent vær og noen timer i solen i dag altså. Tenkte prøve å fikse litt på terrassen, men tror ikke det er kjempestor vits siden T er i gang med garasje og det er greier og verktøy overalt. Når kan man kjøpe de første uteblomstene da dere? Eller er det kanskje noen som allerede har begynt? Gleder meg!

Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar