11. mars 2019

Helg, hjemmelaget is og ny uke


Hei!

Oi så fort dagene går! Uken svisjet forbi og det gjorde også helgen. 

Det var jo litt av et sjokk med over 20 sm snø utenfor vinduet lørdag morgen. Da ble det innedag med småfiks, matlaging og litt annet. Fikk dere også snø?

Det var jo bra at vi fikk gjort litt småting da, satt opp speilet i gangen som har stått lent mot veggen oppå kommoden i noen år. Satt opp et par ting på vaskerommet og Lisas lille hylle med bøker over sengen er oppe igjen. Jeg har forresten knipset noen bilder, så det kommer litt ideer fra barnerom snart. Forhåpentlig til inspirasjon. :)

Jeg og Lisa laget is på lørdag. Det må man jo begynne med noen timer før man skal spise den. Jeg tok ut rabarbra som jeg hadde i fryseren fra i sommer. Vi laget Semifreddo. Har skrevet om den tidligere her, med link til oppskrift. Is er vel den aller beste desserten? Jo, jeg tror det. Alltid friskt og godt. Jeg liker virkelig rabarbrasmaken, den er så frisk og sommerlig. Det som er synd er at rabarbraen i seg er så sur at man må bruke mye sukker for å jevne ut. 
I dag er det fridagen min og jeg har som vanlig en grei to do list. 📝 Hvem har ikke det når man er ledig, alltid noe som skal gjøres hjemme. Jeg har begynt å planlegge to barnebursdager som nærmer seg og i dag skal jeg hente en pakke på posten. Jeg har bestilt litt stæsj til feiringene. Nå skal jeg straks betale noen regninger og så skal jeg prøve meg på en løpetur. Håper, håper det ikke er isbane hele veien. 🤞

I går satt jeg ute i solen for første gangen etter vinteren. Det har jeg ventet på! Første gangen man kjenner varmen i ansiktet og at man faktisk får litt farge. Helt nydelig. Jeg skal prøve å få til litt tid i solen i dag også.

Ønsker dere en fin start på uken! 

                                                               ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar