13. april 2019

Endelig påsketid!


God morgen kjære lesere og god morgen første dag av påskefri! 🐥

Jeg var så trøtt i går kveld at jeg la meg før 23. Det deilige med det er at jo at jeg var fullstendig uthvilt i dag. Oppe tidlig med kaffekoppen. Beste som finnes. ☕

Jeg og Lisa har en rolig morgen og snart skal vi rydde og vaske litt før vi påskepynter. Pleier dere å pynte noe til påske? Jeg liker å ha litt, noen egg og noen kyllinger. Før husker jeg at mamma og de andre damene "i gata" skiftet til gule gardiner og det hele når påsken kom. :)

Jeg synes det er veldig koselig å ha et sted hvor det passer å ha litt pynt til hver ny årstid eller høytid. Og akkurat på/ved det lille skapet her på kjøkkenet er det slik. Liker den plassen. Jeg tenkte fylle den koselige kurven med egg. (Ikke ordentlige altså haha). Også har jeg noen greiner i en krukke som jeg henger litt påskepynt i. Den får stå på toppen. Litt stemning. 

Barna har jo også kommet hjem med litt av hvert av påskepynt. Det står selvfølgelig på hylla på kjøkkenet. 🐣🐤🐥
Pynter dere til påske, og i så fall med hva?

Jeg skal kose meg med matlaging og å pusle på kjøkkenet i påsken også. Det er en stor interesse når tid og energi er til stede. Har planer om å koke kraft av oksehale og hel grillet kylling blant annet. Så må jeg prøve min søsters oppskrift på frokostmuffins og vi skal farge egg. 

Dette blir veldig hyggelig. Ha en fin start på påsken alle sammen! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar