11. april 2019

Sesongen har startet!


Hei!

Jeg tenker bare på hage og uteplass om dagen. Det er jo så utrolig fine dager, meeeen litt for kaldt i vinden ennå til å begynne på ordentlig tenker jeg. I solveggen er det nydelig. :)

Jeg hadde tenkt til å så nye blomsterfrø i en av pallekarmene i år, men så oppdaget jeg at blomstene fra i fjor er på vei å våkne til livet igjen. Disse som jeg kjøpte som frø i fjor er Prydløvemunn og nå har jeg bare klippet de ned ordentlig. Tror egentlig denne skal være ettårig. Mulig jeg strør litt andre frø innimellom likevel. Det burde jo funke. Det er jo hyggelig å ha mange forskjellige blomster å ta inn som buketter. 

Dette bilde fra i fjor er nok tatt litt sent på sommeren.

I går tok Trygve frem grillen mens jeg var på jobb. Fikk servert en indrefilet når jeg kom hjem. Endelig er sesongen i gang igjen! 😎🍗🍖🍅🍉🍔🍴

En dag igjen så er det påskefri. Herlighet så deilig det skal bli! Blogges. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar