16. april 2019

Påskefrokoster


Hei!

Hva gjør dere i påskeferien? Vi er hjemme og her er det helt strålende vær. Så nydelig i hagen og på terrassen om dagen. En av de deiligste tingene med å ha fri er at man har så god tid om morgenen. Er det ikke? Noen kaffekopper og så en digg frokost. Jeg hadde ikke tenkt på å steke croissanter hjemme før jeg fikk tips om det av en kollega. Jeg kjøper de i frysedisken og hiver i ovnen i cirka en halvtime. Har du prøvd det? De blir altså helt fantastiske! Anbefales. 👌
Jeg har også prøvd min søsters frokostmuffins. Hun er veldig flink til å gjøre slike ting. Mens man tar seg en kopp kaffe er det fort gjort å vispe egg med salt og pepper. Man fyller muffinsformer med det man liker og så heller man på egg. Så enkelt. Linas blir kjempefine, mine ble enormt oppblåste i ovnen og så sank de sammen som en ødelagt sufflé. Haha. Tror jeg hadde for mye i noen av formene.
Jeg hadde ost og løk i noen av dem. Det ble kjempegodt. Oliven og bacon er andre ting som må bli veldig godt også. I noen hadde jeg havregryn og det anbefaler jeg ikke, det synes i hvert fall jeg ble veldig kjedelig. Muffinsene satt veldig fast i formene, kanskje er mulig å gjøre noe smartere der. Disse har jeg nemlig tenkt til å gjøre igjen. Veldig godt.

I går var jeg på gartneri og brente av penger på frø, stauder og jord igjen. Hehe. Klarer ikke å dy meg, så mye fint! Begynte litt i går og i dag fortsetter jeg med å luke og plante litt i bedet. Har også kjøpt et par rhododendronbusker som jeg skal plante i en kjedelig del av hagen. Trodde aldri jeg skulle kjøpe rhododendron! Men jammen om jeg ikke fant en sort med nydelige spettete blader og lilla blomster og en som er hvit. Plutselig fikk jeg lyst på det. Håper de vokser seg store og frodige. 

Ahh hagelivet! 👵🍀 Blogges!

2 kommentarer:

 1. Eggmuffins kaller jeg dem! Lettvindt å lage og kjempegodt. Mine blir alltid som dine, men det gjør ingen ting!
  Ha en koselig påske!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah så bra Anne-Mari! Da vet jeg at jeg ikke gjør noe feil da. Veldig godt med noe nytt innimellom. :) Koselig påske til deg og! Jessica

   Slett