7. april 2019

I sofaen etter en fin dag


Hei!

For en herlig dag det har vært i dag. Skikkelig varmt i sola. Nå har jeg stort håp om at påsken om en uke skal bli fantastisk! 

Hva har dere for planer i påsken? Jeg tror vi nå har bestemt oss (etter mye frem og tilbake) at vi blir hjemme. Kjøper inn masse god mat og koser oss ute i hagen. Kjipt hvis det blir drittvær da...

Nå sitter jeg her i sofaen og skriver etter en utedag. Nå er planene klare; jeg lager en flekk bak huset for poteter, gulrøtter og grønnkål. Prøver i år, så får vi se hvordan det fungerer. Jeg har også planer om å kjøpe inn noen busker jeg skal plante for å skjule et rotete sted i hagen og jeg skal lage meg hagekompost. Elsker denne tiden! Tenker at det blir perfekt å starte med jobben i påsken.

Trygve jobber på med garasjen og det går skikkelig unna. Husker dere hvordan den gamle så ut? Nå blir garasjen helt lik huset i stil. Digg å bli av med alt materiale som ligger rundt overalt og digg å få vekk teltet som står i hagen nå. (Måtte jo ha noe å ha stæsjet i når vi rev garasjen.)

I dag har vi spist stekt tunfisk. Jeg tror jeg stekte den litt for lenge til tross for at jeg virkelig prøvde å være forsiktig. Nybegynner. Jeg gikk all in da fiskebilen var her for en tid siden og brant vel av godt og vel tusenlappen på fisk. 😅 Har noe tunfisk igjen som jeg skal prøve på grillen etter hvert.


Ønsker dere en fin søndagskveld, vi blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar