19. april 2019

Rhododendron


Hei på langfredag!

I dag blir det ikke en lang og kjedelig dag heldigvis. Knallvær og hageliv. :)
I går var vi på superkoselig påskelunsj hos venner som varte i mange timer og ble avsluttet med Aperol Spritz i solen. 🌞 I dag tar vi det rolig hjemme. Mer planting, vasking av lykter, litt klesvask, rydding i hagen osv.

Jeg har plantet et par forskjellige typer rhododendron. Målet er at de skal bli store, kjempefine og dekke en superkjedelig del av hagen. De kan bli mellom 1,5 og 2 meter så nå venter jeg på at de skal vokse kjempefort! Da kan man se de fra gjesterommet, det tror jeg blir pent. :) 
Jeg trodde aldri jeg skulle gå får rhododendron i hagen, jeg har nok syntes at de har vært litt kjedelige tidligere. Men der kan man se. Spesielt den ene sorten var jo litt spennende. Den får lilla blomster, den "vanlige" får hvite.

Vil gjerne høre erfaringer om rhododendron. Spesielt om de hos deg har vokst en meter på et år. Haha!


                                                              ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar