8. mai 2019

Loppisspeil på lille toalettet


Hei!

Onsdag allerede og det nærmer seg helg. Deilig det. 😉

Her hjemme er det i stort sett bare fokus ute om dagen. Det jobbes med garasje og jeg pusler i hagen. Ja, det hender jeg rydder og vasker litt og pynter med greiner fra hagen inne da, ellers foregår livet utendørs. 

Tenkte likevel vise nye loppisspeilet på lille toalettet. Moro at ting går fremover inne også. Det er noen gjøremål som står på vent nå, både her og der. 

Dette speilet ble riktig bra her inne synes jeg. Det kostet null komma niks, er litt slitt, men funker. Som du ser er det en tynn messingkant rundt speilet ellers helt enkelt.

Nå skal jeg straks begynne på en ny bok. Leste ut en i dag tidlig. Lurer på hva jeg skal gå for, jeg har flere bøker i bokhylla som mamma kjøpte med fra Sverige sist. Jeg liker aller beste å lese på svensk, da får jeg flyten. :) Det er så nydelig å lese nå om dagen. Ta med en kaffe ut i hagen og det er helt stille. Jeg står gjerne opp tidlig for å lese før huset våkner. Finnes ikke noe bedre enn stillhet tror jeg. Noen mer som elsker det litt unormalt mye? 😬 Nå skal vi forresten lage vår egen bokklubb. Bøker og vin, det må jo bli heeelt fantastisk. Noen som er med i klubb? 

Ha en finfin onsdagskveld, vi blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar