10. mai 2019

Fredag!!


Ah så deilig med helg igjen! 

Jeg har mye på to do listen for disse dagene. Og jeg gleder meg. Hva er vel mer tilfredsstillende enn å ha en lang liste med saker som skal gjøres og tid til å gjøre dem? Kryss for kryss. Jeg elsker følelsen.

Jeg har hatt noen sånne dager på jobben i det siste også og det er så utrolig godt å gå hjem etter en dag man føler man har fått gjort mye og man føler seg ferdig. Ingen fritid er som den man er fortjent av. 👌

I morgen skal jeg blant annet rydde og organisere inne på gjest-/hobbyrommet. Der ser det ikke ut akkurat nå. Kaos. Jeg har fått noen retro esker etter farmor som jeg har tenkt til å sortere ting oppi og så inn i det store hobbyskapet. Gleder meg litt til å begynne. Må bare ta med barna for hårklipp først. 😆 Hva har dere for planer i helgen? 

Nå er det så mange vakre trær og busker som slår ut overalt at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal snu meg og plukke inn. Til og med syrinene er på nippet til å blomstre nå. Kvistene på bildet er fra vårt tre i innkjørselen, eller ved siden av garasjen. I år blomstrer det kjempefint. Skulle gjerne ha visst hva det heter, er det noen som vet? 

Ønsker dere en nydelig fredagskveld. Nyt helgen. :)

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar