10. juni 2019

Sommerfølelsen!


Hei! 
Så deilig, endelig fridag! Og sol! Her har det vært regn, overskyet og kaldt i mange dager, endelig kom sommerfølelsen tilbake.

Jeg hadde det bare så deilig i dag tidlig. Jeg går alltid ut og tar en kaffe det første jeg gjør så fort det blir litt vår og sommer ute. Som vanlig ute i morgenkåpe, også idag. 😎 Jeg satt her i hagehusken og solen varmet og jeg fikk endelig den gode ferie- / sommerfølelsen. Helt, helt nydelig.

I går rakk jeg mange timers jobb ute i hagen etter jobb. Da fikk jeg tatt en skikkelig sjau på terrassen. Du vet når det føles rotete, møkkete og ute av kontroll. Slik har det føltes her i mange uker. Ikke koselig. Trygve er i gang med garasjen og det er delvis byggeplass her. 

Nå føles det helt fantastisk. Det er fortsatt (selvfølgelig) mye igjen å gjøre her rundt omkring, men jeg fikk liksom tatt tilbake kontrollen. Plantet blomster, plassert krukker, luket ugress, og ryddet opp mye som har stått på vet. Jeg støvsugde her ute også. Jeg pleier å gjøre det. Hehe. Støvsuger på steinhellene. Ser sikkert smart ut. :)

I dag fortsetter jobben og jeg er i gang med kantklipper og hagesaks og litt forskjellig. Gjør så stor forskjell å jobbe litt når alt er helt forvokst. Trygve fortsetter med garasjen. Den skal får samme fasade (hvite muren) som på huset. Når han er ferdig med veggene skal vi legge resten av hellene helt frem til garasjen. På dette bildet ser dere hvordan det så ut før og hvordan vi har lagt hellene nesten helt frem. Når DET er ferdig skal vi rense alle steiner samtidig og legge på nye fugesand. 

I dag når jeg satt og gynget og drakk kaffe oppdaget jeg at det vil bli en kjempefin frokostplass inntil veggen på garasjen når vi får "gulv" der. Der står solen på om morgenen og det er også der vi har tenkt til å ha en spiseplass i skyggen om kvelden. Det blir perfekt. liker å ha små grupper og sitteplasser rundt omkring, men bare hvis man bruker de. Ikke noe vist i å ha bord og soler stående som ingen sitter ved.

Nei, nå får jeg ta og fortsette og jobbe litt i hagen. Snart kommer et innlegg om vårt bryllup. Har så lyst til å dele litt fra den plassen hvor vi hadde det. Et skikkelig låvebryllup. Jeg og Trygve feiret nettopp 10 års bryllupsdag! :)

Blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar