15. juli 2019

Morris er hjemme igjen!


God morgen!

 Nå var det faktisk så kjølig at det ikke var behagelig å sitte med kaffekoppen ute. Satte meg inne i gjesterommet med Macen nå, men prøver igjen sen. Er jo så koselig og stille om morgenen med bok og kaffe. :)

Det er blitt så fint i min blomsterkasse med lilla blomster (noen som vet hva det er?), kornblomst og rød valmue. Det kommer enda flere sorter også fra blandingen jeg har sådd. Rammer inn uteplassen veldig fint, siden de er blitt så høye også. 👍

Morris er kommet hjem igjen! Han kom hjem ved halv tolv på natten for et par kvelder siden. Jeg hørte kattekrangel og skrik og en av de involverte parter viste seg å være Morris. 😅 Han kom løpende til meg og var i finfin form. Ikke tynn og sliten, derimot så det ut som han hadde vært på ferie med buffet. Hmmmm. Han spiste mye mat da han kom hjem i hvert fall.

(I går tok den samme lille vennen min en liten søt fugl. Da tenkte jeg for meg selv at det er flaks for dem at de er så søte, ellers hadde de faktisk bare vært fæle rovdyr. Tenk om de hadde sett ut som grevlinger eller rotter, hadde vi vært så glad i de da tro...)

Trygve er i gang og bygger port mellom huset og garasjen. Målet er å lage vår egen nesten helt lukkede patio rundt uteplassen. Han våknet tidlig i dag siden han har et prosjekt på gang. Synes det er så gøy å planlegge, tegne og bygge at han ikke får sove. Ja, vi er forskjellige dere... 😹

Blogges snart igjen! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar