14. august 2019

Bucket list tanker


God morgen!

Nå har det blitt litt kaldt om kveldene og morgenene, lurer på om sommeren kommer tilbake sånn ordentlig? Jeg har fått typisk reiselyst som man/jeg? kan få om høsten. Typ dra til London reiselyst. Det er kanskje det negative med å være mest hjemme om sommeren, hvis man skal nevne noe, at man får reiselyst når man begynner å jobbe igjen etter ferien. 🤣 Ikkje bra.

Jeg har lyst til å dra et hyggelig sted, gå i gatene, se på fine hus, gå på loppis, café osv. Sensommer- / høstkos. Det er for øvrig så mye jeg har lyst til å gjøre at jeg tenker jeg må skrive opp en liste. Noen flere som har tenkt på det? Det er nok dette som er å runde 40; man innser at livet ikke pågår for alltid og at man bare må gjøre de tingene man har lyst til i livet. Typ nå. Det er liksom ikke noe å vente på...

Jeg har nevnt dette med å skrive en liste før, men ikke kommet i gang. Hvis man bare lar tiden gå så skjer ikke noe, man må jo planlegge, booke, kanskje spare penger og legge ned litt tid på å få til ting. Jeg vet nesten ikke i hvilken ende jeg skal begynne så jeg må nok tenke igjennom hva jeg helst vil. Når jeg vet det så blir det lettere å prioritere og lage en plan. Dette er typiske tanker som dukker opp hos meg da ferien er over. Hver gang. Noen som kjenner seg igjen? :) 

Ønsker dere en fin onsdag! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar