17. august 2019

Sommerkvelder


God morgen.

Sitter og spiser frokost ved mitt lille skrivebord i dag, drikker kaffe og ser ut på regnet. Plutselig fikk jeg så lyst til å dele bilder jeg har tatt i sommer av fine kvelder. Det er jo noe av det beste med sommeren synes jeg. Savner de litt nå, da jeg ikke har sittet ute like lenge fordi det har blitt litt kaldt og rått. Håper på noen flere før det blir høst...

I sommer har jeg satt begge trær som jeg har i krukker foran spiseplassen. Det har fungert så bra å ha de som beskyttelse for solen når det har vært som varmest. Løvskygge er nesten mer effektivt enn et parasoll. Palmen min var ny i fjor og den har overvintret inne. Treet mitt husker du vel? Det har vært med i mange år, det har til og med flyttet med oss fra gamlehuset til det nye. Her fant jeg innlegget der jeg skriver om at jeg har kjøpt treet. Så moro. Det var i 2015. 👍
En kveld som var helt stille og ubeskrivelig nydelig. 
Vi måtte ned til stranden ved midnatt og bare se hvor vakkert det var.
Her sitter jeg ute og leser og drikker et glass vin som alltid når det er nydelige kvelder. 😍 Tenner lys i lykter og nyter av rosa himmel. SÅ mange lykter jeg har hivd forresten. Nå orker jeg ikke mer rust kjenner jeg. De aller fleste lykter jeg har kjøpt oppigjennom har etter hvert rustet og blitt ødelagte. Denne sommeren har jeg kun hatt gasslykter ute og en krommet lykt jeg fikk av Trygve for mange år siden som tåler alt. Den store trelykten vi fikk bryllupsgave står alltid ute, under tak. Du kan skimte den i dette innlegget, sorry fant ikke bedre bilde. 

Nå må vi mate nabokatten så vi blogges! :)

                                                                 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar