11. august 2019

Ctrl alt delete


God morgen søndag!

Da er man ferdig med første uke på jobb etter ferien og det var jammen ikke bare bare. Jeg har vært sliten på kveldene denne uken altså, kroppen og hodet fikk sjokk tror jeg. :) Noen som kjenner seg igjen? 

Nå er det rett og slett deilig at man er i gang, det er helt klart overgangen som er verst! Trygve la visst merke til at det ble litt mye hverdag på en gang for meg, jeg fikk disse kjempefine solsikkene på fredag. Veldig koselig. 🧡 Nå står de på kjøkkenøyen i en høy mugge og jeg har sagt det før, men det er helt utrolig hvor mye solsikker pynter opp i et rom! De kan forandre/forbedre hele interiøret. Jeg får Toscana feeling med en gang. Hehe. 

Hva skal dere gjøre i dag da? Her striregner det og det kjennes helt perfekt i dag. Jeg har lyst til å fikse og ordne ting, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Tror jeg skal begynne med å sette på noen vaskemaskiner og lage eggerøre straks og så får vi se. 

Nå sjekket jeg akkurat Yr.no og det blir jo faktisk sol i ettermiddag. Kanskje blir et bad da? I går da jeg kom hjem fra jobb var jeg helt varm og innestengt og rastløs. Sånn føler jeg meg ofte når jeg har sittet for mye stille i løpet av en dag. Det var regn og grått, men jeg og Trygve bestemte oss likevel for å ta et bad. Vi gikk raskt ned og hoppet i fra brygga. Det var fantastisk! Helt alene på stranden og vannet føltes lunkent. Ikke kaldt i det hele tatt! Vi svømte noen lengder og det var akkurat hva jeg trengte. Som å trykke ctrl alt delete. :) Tenk at vi har Oslofjorden så nære. 💙

Nå må dagen settes i gang. Tilbake igjen så fort som mulig, blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar