31. august 2019

Høstplaner på bloggen


God morgen! 

Endelig frihelg! :)

Jeg lengter til skogen og skal ta en sopptur om ikke lenge. Bare det ikke regner... Jeg er også i gang med og sortere og lete etter litt eldre bilder fra renoveringen her i huset. Jeg har masse spennende innlegg på gang, det er bare en så stor jobb og gjøre før jeg kan være kreativ og skrive! Det elsker jeg jo, men akkurat nå må jeg lete, organisere og redigere masse bilder først og det er mest bare masse jobb. 

Jeg har fått gjort litt av denne jobben nå på morgenen, men det er mer og jeg håper inspirasjonen kommer tilbake i kveld slik at jeg får gjort litt. Det er vanskelig og begynne om på nytt, enn når man er midt i det. Gleder meg til høst på den måten at jeg skal ta tak i flere oppsussingsinnlegg, det er moro når man blir ferdig med planlagte ideer ikke sant!

Jeg må ut og plukke plommer i dag også før de råtner og ramler av selv 😜 og fikse på inngangspartiet som jeg har hatt planer om i ukesvis. Mange planer dere. 😅
Ønsker en nydelig lørdag! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar