1. september 2019

Listverk i huset ved stranden


Hei!

Deilig med søndag. :)

Før jeg går ut og jobber litt med ting ute i hagen tenkte jeg skrive litt om lister i huset ved stranden.

Vi har brukt gips i både tak og vegger og har dermed helt slette overganger i taket, uten taklister. Les mer om det i serien her. På grunn av dette hadde jeg enda mer lyst på ENDA høyere gulvlister. Det er få ting som er så klassisk og lekkert som høye gulvlister. For meg er dette også en amerikansk stil som inspirerer meg veldig mye; rolige, lyse og varme farger gjennomført i hele huset sammen med slette overflater og tidløse profiler. Se gjerne i denne kategorien på bloggen hvor jeg skriver om reiser, der er det bilder fra Florida og noe interiør.

Vi spesialbestilte listene hos en lokal trevareforetning for å få profil og høyde slik vi ønsket. De ble levert i fargen bomull. 
Vi brukte spikerpistol og dykkert med så lite hode som mulig for å feste listene. Etterpå gikk vi over med silikon og maling (i fargen bomull) med supertynn pensel for å dekke til spikerne. Er man fokusert på detaljer så er man. 😅

Så pent gjorde Trygve det i ytterhjørner. Et gammelt byggebilde for å vise spikerslagene. Se gjerne f. eks. her i kategorien stue for flere bilder av listene/veggene i dag. 

Min flinke mann plassbygget jo også vårt kjøkken og brukte de samme listene til å ramme inn skapene. Han måtte ta av litt på høyden for å passe til kjøkkenbenken. Vi mekket oss frem til den samme grønnfargen slik at de samme listene løper langs hele veggene og skapene gjennom hele stua og kjøkkenet. Se mer her


Han en fin søndag, vi blogges! 


                                                           ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar