29. august 2019

Lykter og lys på uteplassen


Hei hei!

Torsdag i dag og snart helg! :)

Jeg har helt fri i helgen og gleder meg så mye til fridager. Jeg planlegger det ene og det andre jeg skal rekke, vi får se hvor langt jeg kommer.😜 God mat skal vi lage i hvert fall, det er det aller beste med helgen tror jeg. Jeg har så lyst på kreps at jeg tror jeg dåner. Tenker på havskräftorna jeg spiste på skalldyrbuffeen på hotellet på Tanumstrand tidligere i sommer. Helt nydelig sammen med hvitvin. 

Tenk at vi har så fine dager i august likevel. (Og herlighet for et uvær i natt!) Jeg nyter ute på terrassen hver dag og tenner lykter og lys om kvelden. Det er så fint å ha noe og se ut på også om man er inne. Vedlig koselig med kommentarer om vår uteplass. Jeg synes selv at til tross for gamle slitte sitteputer i møblene så ble det veldig hyggelig med de gul- og hvitstripete putene. Sommerlig. 

Vi blogges i helgen, nå ønsker jeg deg en fin kveld.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar