9. september 2019

Høst og noe å fortelle!


God morgen!

Endelig litt tid i huset mens det er stille, nylaget kaffe og macen. :)

Jeg har jobbet hele helgen så idag skal jeg bare gjøre ting jeg har lyst til før det er på'n igjen i morgen. 

Nå må også jeg erkjenne at det er høst. Jeg prøvde å holde på sommerfølelsen en stund til, men nå er det ikke tvil lenger. Oi så fort den var over i år, og så mye regn og grått det har vært. Heldigvis på en måte så har jeg likevel jobbet mye de siste ukene, så jeg har ikke hatt mulighet til å være ute likevel. 

Jeg sitter ute så ofte jeg kan, men når kvelden kommer så er det ikke varmt lenger. Og være ute og jobbe i hagen lenge går derimot fint, da holder man varmen. I går var jeg ute og plukket inn masse plommer. Måtte brukt hodelykt på slutten for å se. Herlighet så mange og så fine de er i år! Jeg laget saft igjen, denne gangen av 4,5 kg plommer. 

Jeg har noe veldig gøy og fortelle! Eller jeg tror jeg drøyer bittelitt... Det er liksom ikke helt 100% klart ennå, men jeg og Trygve har kjøpt noe. Så mye kan jeg si. Og jeg gleder meg etter hvert til å dele "prosjektet" her på bloggen. Nei, det er ikke et nytt hus igjen! 🤣
Jeg er jo veldig glad i å være ute og å campe. Trygve er glad i og fikse opp ting. Og vi digger stilen på dette vi har kjøpt. Enda en ledetråd er Bertils seng... 

Forteller snart! :)

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar