10. september 2019

Vår VW Camper!


God morgen!

Nå har vi gjort noe vi har snakket om lenge, vi har kjøpt oss en gammel Volkswagenbuss! 🎉 En VW Camper fra 1972. Dette bildet har jeg lånt. Vår buss ser mye verre ut. Det mangler store deler i stålet og det vokser mose på taket blant annet. 🤣

Vi digger og dra ut og campe og nå har vi som mål og presse hele familien inn i denne og dra på tur. Tror vi skal dra når været er meldt fint. Hahaha! Dette blir så klart et prosjekt for Trygve. Jeg er ikke så veldig glad i og pusse gamle bildeler, men det er han! (Jeg skal jo hjelpe til så klart. Litt.) Bortsett fra to hus så har han pusset opp en bil tidligere. Denne ferrarien var bare et tomt skal når han kjøpte den. Ble tipptopp. 

Vi er jo så glad i disse sjarmerende bilene. Sjekk her! Og her og her for å nevne noen av gangene jeg har skrevet om dem tidligere. Nå gleder jeg meg sånn til og planlegge hvordan vi skal ha det inne i bilen. Skuffer og skap, seter og bord som kan bli til en seng og kjøleskap og koketopp. Moro! Jeg og Lisa ønsker oss rosa VW camper, men det tror jeg ikke det blir. Men kanskje beige. Fint det også! 

Nå må jeg gjøre meg klar for jobb, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar