22. september 2019

Rustikk høst og gresskar


Hei på en søndag!

Hva har dere drevet med i helgen? Vi har virkelig nytt av det fine været, men også fått gjort litt. I går startet jeg dagen med å trene ute i hagen, og så var det frokost ute etterpå. Fantastisk! Jeg har ryddet og ordnet litt overalt i huset i helgen og i går hadde vi middagsgjester. Så deilig og enkelt alt er når det er sol og varmt. 

Litt merkelig at det ble skikkelig indian summer disse dagene når det har vært så isende kaldt i uken som var. Jeg har så vidt begynt og pynte til høst med gresskar og lys. Jeg elsker gresskar! Noen flere? :)
Rustikke detaljer er så herlig om høsten. I dag har jeg lagt på nytt sengetøy i vårt soverom og jeg gleder meg til å gå og legge meg. Hadde vært fint med noen rustikke farger der også tenker jeg. Litt mørkere farger og krype ned i må være deilig.

Åh jeg har håp om at det kommer til og bli en så fin høst! Jeg har mange morsomme ting planlagt utover og det skal bli så hyggelig. Jeg liker godt å planlegge og booke inn ting, da vet man at det blir av. Mer kvalitetstid av og planlegge også.

Nå ønsker jeg dere en fin søndagskveld og vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar