27. september 2019

Hva jeg har gjort i det siste


Hei!

Faktisk tok det bare to kvelder når jeg vel satte i gang. Hele lange hekken rundt nesten hele huset er klippet. SÅ deilig før høst og vinter setter inn ordentlig. 

Jeg er jo veldig god til å utsette ting som egentlig tar veldig kort tid å gjennomføre. Denne gangen var det mer at jeg glemte at vi måtte ta hekken i år, til tross for at den var kjempehøy nå etter sommeren. Vi har så mye annet vi driver med her hjemme akkurat nå at det gikk litt i glemsel. Rart, når man "ser" den hele tiden, men likevel ikke ser den hvis du skjønner. 

Jeg låner svigerfars motortrimmer og det funker så utrolig bra. Jeg klippet vekk alt det grønne så nå er det bare fine høstfarger igjen. To deilige kvelder med podcast på øret. Jeg synes det er deilig jeg og få jobbe i fred ute i herlig vær. Hvis det er systematisk jobbing som fører til et tydelig resultat så er jeg klar. F. eks. som steinjobben min for et par år siden. Se her. Så digg med fysisk litt slitsom jobb også. Liker dere også sånne oppdrag? :)
Første kvelden tok jeg foran huset.
I går kveld jobbet jeg bak huset og nå ligger det små hauger overalt. Skal ta en dag i helgen og samle alt hageavfall. Også digg jobb. 

Stikk innom i helgen, da skal du få se hvordan det så ut da vi akkurat hadde flyttet inn. Herre min hatt. Sjukeste jeg har sett. Husker det jo, men likevel crazy å se det. Rotete har fått en ny dimensjon. Vi blogges da! Ha en fin fredagkveld. :) 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar