12. oktober 2019

Bilder fra hyttehelgen


God morgen lørdag! 

Så nydelig det er å sitte i morgenkåpen med kaffekoppen og vite at man har en hel lang frihelg foran seg. Ah! Gleder meg til hage- og utejobb disse dagene. Vi skal rense det siste før vinteren nå. Det er målet i hvert fall...

I går kveld var jeg og naboen på show og vi spiste middag etterpå. En så herlig kveld. Vi så Bobler show med blant andre Dora Thorhaldsdottir, drakk bobler og spiste burger og elg etterpå. 🤣 Det ble litt dårlig tid mellom jobb og det å rekke showet, men litt stress først til tross så trengte vi virkelig dette. Så deilig å bare koble ut hverdagen og riktig kose seg. Noen timer som dette gjør underverker. Er dere flinke til å gjøre slike ting? Målet er å få til flere happenings, små og store, å glede seg til.

Litt bilder fra hytta forrige helg. Mamma og pappa hadde fyrt opp bål til vi kom på fredagen. Det er jo så koselig. Det var veldig kaldt, men et bål gjør susen altså. Den koselige plassen med ved og bål er rett ved siden av hytta.
Åh så koselig. Jeg har allerede julestemning. 😜
Churros! Så godt. Vi var på Arvikamarten (marked) den helgen. Noen hadde gjort seg flid med sin stand.På den andre siden av hytta har pappa bygget en ny platting. Her var det morgensol og herlig å sitte. Med vinterjakke og rykende varm kaffe. Vi hadde jo kjempefint vær. Her by night. 

Det kommer snart et innlegg med vår nye campingbil; VW Campern, så vi blogges! :)

                                                 
                                                           ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar