8. oktober 2019

Høstsysler


God morgen!

I helgen var vi i stugan i Sverige. Siste turen for sesongen. Knallfint vær, i dag er det bare regn. Æsj for et vær, i dag har man lyst til å se på Netflix og drikke kaffe i sofaen hele dagen. 

Vi dro på fredag, vi hadde alle fri så vi fikk en liten høstferie sammen. Det var superfint. I går brukte jeg store deler av dagen til å fikse ute. Jeg har tatt inn alle grønne tomater og hengt de for (forhåpentligvis) modning på kjøkkenet. Fjernet tomatplantene, tatt inn palmer og paprika. Jeg vasket sitrontreet grundig og tok inn det også. Ja, du vet, det fikset som må til når man kjenner at vinteren nærmer seg. Det ble skikkelig ryddig og fint der ute. Litt igjen fortsatt, og jeg skal jobbe mer ute til helgen. Da skal vi rydde vekk masse rot som ligger rundt omkring. Vi har jo fortsatt et stort telt i hagen hvor vi har oppbevart saker fra gamle garasjen. Den skal tømmes helt og teltet skal fjernes før vinteren. Utfordringen er bare at det fortsatt ikke er helt ferdig med lagringsplass i nye garasjen slik at det bare blir rot og fylle opp med flere ting der. Men det må gjøres. Jeg vil ikke ha det teltet i vinter. Ser ut som vi driver med litt sånn B campingvirksomhet her. 🤣

Jeg er litt allergisk mot krysantemum, men har mange av de både på forsiden og baksiden av huset. De er så fine nå om høsten. Jeg lurer på hva slags planter man kan pynte opp med i krukkene når frosten har kommet? Noen som vet? Må man gå for grønne ting bare da kanskje. 🤔

Jeg er snart tilbake, håper du vil stikke innom igjen. Vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar