13. oktober 2019

Dette er vår VW Camper!


Hei!

Her er vår VW Camper. :) Den er som skrevet tidligere, fra 1972. Målet er å renovere den helt og holdent, altså skrape den helt ned, for så å pusse den opp. 

Vi digger å dra på campetur med familien. Hittil har vi leid hytte når vi har reist rundt. Jeg håper virkelig at dette kan bli vår nye måte å campe på! Det jeg er mest spent på er hvordan den blir å kjøre. Det kan jo fort bli slitsomt å kjøre langt i en så gammel bil til tross for at den blir pusset opp. Jeg lurer også litt på hvor trangt det blir å campe i den. Vi har tenkt oss, hvis mulig, å dra på tur når vi ser at det er bra vær og vi tenker også at vi tar en natt på hotell innimellom. Man vet jo aldri når det regner i Norge eller Sverige. Min drøm er at det skal gå så fint å campe i bilen at vi kjører nedover i Europa og bor på camping der. Det hadde vært helt fantastisk. Håper. 💛

Trygve har hittil fjernet alt som er inne i bilen. Løse og faste deler + masse byggskum som var fylt opp i alle kriker og kroker som isolasjon. Nå er han i gang og fjerner deler av stålet som er rustet i stykker. En kar skal antagelig hjelpe oss å sandblåse hele bilen slik at vi virkelig kan se hvordan den ser ut under lakken. Snakk om å gå til bunns i denne saken altså. Etter det blir det på tide å bygge opp igjen. 

Vi drømmer om/tenker på å sette på en topp på taket som man kaller for Westfalia. Da kan man felle opp taket som en belg eller et telt slik at et par stykker kan sove der oppe. Perfekt for barna. Tenker også at vi trenger en type telt å sette opp sammen med bilen slik at man får litt større plass å sitte og spise f. eks når man camper et sted. Finnes masse smart. Kule stoler og bord må vi også ha så klart. 😉

Jeg skal holde dere oppdatert på hvordan det går med bilen. Akkurat nå har vi mye annet vi holder på med her hjemme. Siste finish på garasjen og rydder i hagen m.m., men så skjer det litt innimellom. Vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar