14. oktober 2019

Lag et gresskar med ditt husnummer!


Hei på en mandag!

Endelig er det gresskartid. Hva med å skjære ut ditt husnummer med et fint mønster på gresskaret? Da trenger du ikke å vente med å pynte helt til halloween. I USA har de inngangspartiene fulle med flotte gresskar nå jo! 😂

Dette gresskaret skjærte Trygve ut til oss for et par år siden. Se mer her. Det ble så utrolig fint. For å få denne fine effekten er trikset å ikke skjære helt igjennom gresskaret.


Slik gjør du:

- Begynn med å skjære ut det mønsteret du ønsker på gresskaret. Ditt husnummer kanskje og noen fine detaljer. Skjær inn til det hvite innenfor skallet, men ikke helt igjennom. 

- Når du er fornøyd med mønsteret skal du tømme hele gresskaret på alt innhold. Skrap så nærme inntil skallet fra innsiden som du bare tør. Du skal inn til det hvite her også. Her er det fint å prøve underveis med et lys inne i gresskaret, da ser du fort hvor mye mer du må skrape for at det skal lyse igjennom til utsiden.

- Et tips er å bruke en lysslynge inne i gresskaret. Da slipper man telys som lett blåser ut og slukker og som brenner gresskaret sort i "taket". For å unngå at lysslyngen blir sølete, legger du den i en gjennomsiktig plastpose inne i gresskaret. 


Her kan du se alle tidligere innlegg om halloween her på bloggen. :) 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar