26. oktober 2019

Bertils koselige lastebilseng!


God morgen lørdag!

Det å ha et koselig sted å krype ned om kvelden, det er gull verdt! Skal vi ha det som mål nå i høst og lage det så innbyende vi bare kan i våre soverom? :)

Jeg tenker masser bøker i stabler, lysslynger, deilige puter og god belysning. Fresht sengetøy, fine bilder på veggen og selvfølgelig koselig pysj/nattkjole. 😁

I dag har jeg knipset et bilde av Bertils lastebilseng. Jeg tror ikke jeg har vist den i hans rom i huset ved stranden. Den laget Trygve til Bertil i 2013, da var B tre år. Her kan du se og lese mer om den gang. Den ble da satt på plass i gamlehuset. Da vi flyttet inn her måtte sengen stå andre vei, nedmonteres og settes på plass igjen. Det skrev jeg mer om her i innlegget for noen dager siden. 

Bertil er så heldig som har to vinduer på hver sin vegg i sitt rom. Det er så fint lys i det rommet og der i mellom passet lastebilsengen inn. :) Det eneste nå er at han har begynt å sove andre vei, altså med hodet mot veggen. De første årene sov han med hodet inne i huset, da var han jo så liten. Trygve har satt opp en liten leselampe til ham i lastebilhuset, men den får han jo ikke bruk for nå. Må kanskje sette opp en lampe på veggen likevel, men vil ikke borre i veggen før jeg vet den blir brukt... Noen ganger når jeg kommer inn til han om kvelden så ligger han og leser med nesten helt mørkt rom, og slik vil han ha det. Hvor gode øyne har barn! 😅 #begynnerselvåbligammel 

Flere puter av de som ligger i sengen har farmor laget, en har jeg laget og Fortnitebildet har han laget selv. Kult jo!

Helt til sist vil jeg gjerne høre fra dere om det er noe dere liker spesielt godt å lese om? Forslag til innlegg her på bloggen? Jeg blir så glad for det! Helt sikkert er at det snart kommer et innlegg fra stua og ny terrassedør, noe så fantastisk å få bytte ut den gamle! 

God lørdag! :)

                                              
                                                           ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar