27. oktober 2019

Supertips - støvsuge opp perler og småting!


Hei!

Ingen vakre inspirasjonsbilder i dag, men derimot et knalltips om jeg får si det selv. :)

I dag tidlig mistet Lisa ut masse småperler utover gjesteromsgulvet. Det var bare å ta frem støvsugeren, å plukke en og en ville tatt cirka en uke. 😅

Det var mamma som tipset meg om dette tidligere i år og jeg har hatt stor nytte av det. Man tar av munnstykket på støvsugeren og henter frem en nylonstrømpe. Så støvsuger man rett og slett inn det ene benet i røret på støvsugeren. Så holder man resten av strømpen godt fast rundt røret, mens man støvsuger opp perler eller hva det er som har havnet på gulvet. 

Når du har skrudd av er det bare å dra opp strømpen igjen og der ligger perlene pent og pyntelig. Så suverent bra. 
Ønsker dere en fin dag, i dag skal i hvert fall jeg ut i solen! :)


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar