28. september 2019

Sjekk kaoset da vi flyttet inn!


Hei!

Her kommer bilder fra et fullstendig kaos. Vi hadde innflyttingsdato i Huset ved stranden i august 2016. Da hadde vi renovert og bygget i nesten et 10 måneder. Fortsatt var vi ikke ferdige og hadde nesten ikke lagringsplass i nye huset. For et rot! Noen av bildene er priceless. :)

Dette for eksempel. Her sitter Lisa og Bertil og spiser sin første frokost i huset. Pannekaker ved kjøkkenøyen akkurat slik jeg hadde sett for meg. Eller, ikke akkurat slik kanskje. Haha! De ser rimelig uberørte ut da. Det skal de ha.
Her har vi akkurat fått flyttet over sofaen. Den store hjørnesofaen som var kjøpt spesielt til gamlehuset. Transportert i deler til nye huset. Her har kaoset ikke helt begynt ennå.
Det å flytte er bare så overveldende. Og da snakker jeg kun om alle tingene man har og at man aldri blir ferdig. De første lassene er jo ok. Da er det meste sortert i esker og det er oftest større ting. Møbler. Ganske oversiktlig. Det er når man kommer ned på bunnskrapet og finner en og en sak som man ikke vet om man trenger, hvor man skal legge og som aldri tar slutt. Oh my god hvor mye tid det tok. Alltid noe mer man måtte til gamlehuset for å hente. Her ser vi kjøkken og stue overload. På dette tidspunktet tror jeg ikke vi hadde et eneste skap i huset om jeg minne riktig.
Dette bildet er bare best. Tar rotete til en ny dimensjon. Herlighet så mye greier! 🤣 Ikke lagring, ikke vaskerom, ikke skafferi, bare å brette opp armene og begynne et eller annet sted...
Jeg lager middag, kvelden vi flyttet inn. Litt koselig også da. Legg merke til at vi en god stund hadde en provisorisk benkeplate som ikke passet helt. Noe så fantastisk deilig når vår Silestone kom på plass! 👌
Lisa hjelper til med å skrelle poteter. Det kan jo nesten ikke bli mer rot enn det allerede er så det går jo fint. Potetgryta ved siden av sagen er sikkert praktisk.
Morris "flyttet inn" tre dager etter oss. Her sjekker han ut stua. Har du lest historien? Du finner den her
Lisas rom. 
Bertils rom. Lastebilsengen som Trygve har bygget ble nedmontert i gamlehuset og her skal den skrus sammen igjen i Huset ved stranden. Den er laget for å stå mot en vegg og selvfølgelig må den stå andre veien her i huset. 😅 Litt snekring måtte til. :)
Lisa synes nesten ikke under alle ting. :) Og legg merke til spoten i taket som henger og dingler. 
Første middagen i nye huset altså. Ute på en ikke altfor hyggelig terrasse. Tenk så fint vi har fått det nå! Husker du at det så slik ut da vi flyttet inn? Gamle garasjen, gamle plankene. Uff. Råtne var de og med spikere som stakk opp. Utepeisen rev vi den sommeren. Oppdaget at den tok kveldssolen slik at vi satt i skygge, så da var valget enkelt. Bilder av vår terrasse som den er nå finnes her.
Heldigvis hadde og har vi kun 155 meter til denne fantastiske stranden. Var vel det som gjorde at vi holdt ut kaoset, at vi kunne komme hit og få litt ro i sjelen. :)

Hva synes dere? Inspirerende bilder? 😂
Vi blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

 1. Det er veldig gøy å se sånne bilder når alt er på plass, og man husker hvor mye arbeid det var.

  jeg tok ikke nok bilder av innflyttingskaoset og heller ikke nok fra prosessen med å komme helt på plass. Heldigvis er riving og oppbygging godt dokumentert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Åshild! Jeg husker nesten ikke at det var så rotete som det var. Jeg vet at det var det, men husker det likevel ikke. Glad for bilder ja! :) /Jessica

   Slett