3. oktober 2019

Tomatkvister på skafferidøren


Hei!

Nå er jeg endelig ferdig med jobb for denne uken. Jeg har kommet i skikkelig høststemning, ja nesten  julestemning (!) så nå blir det fint med litt høstfri.

Plutselig er det blitt så kaldt at nå må jeg snart gjøre en opprydning ute. Ta inn sitrontre, palmer og blomster som må inn over vinteren. Flytte rundt litt på ting og kanskje kaste noe. Triste greier. 

Jeg venter fortsatt på at mine tomater skal modne, tror det er kjørt hva? Har tatt inn tomatkvister og hengt på skafferidøren. Min søster gjør det og mener at de modner inne hvis de ikke er blitt ferdige ute. Herlighet så lang tid de har tatt på seg i år. For kort hagesesong i dette landet. 😭

I dag har Trygve hatt elektriker her mens jeg var på jobb. Tror de aller siste stikkontaktene og lampene har kommet opp ute og jeg har endelig fått lys i min partyslynge ute på terrassen. Så koselig med lys ute og så koselig å pynte til vinter og jul ute etter hvert. Trodde vel ikke jeg skulle komme i den mooden så fort. :) Ha en riktig fin kveld, vi blogges! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar