16. oktober 2019

Koselig høstplass


Hei!

I går var jeg en tur til Oslo med jobben, i dag er det tilbake til vanlige dager. For et vær denne uka! 😫 Det regner hele tiden, uten stopp, og det har gjort det og skal gjøre det i mange dager. Takk og lov for at vi hadde en så fin helg. ☔

Vi rakk masse ute lørdag og søndag. Opprydning av hageavfall som nå ligger på hengeren. Opprydning av masse annen skrot fra teltet i hagen. Vi har solgt greier og verktøy på Finn, og jeg har fått gjort vinterklart på terrassen. Så deilig følelse. Vi har mer igjen, men det nærmer seg med stormskritt. Teltet skal tømmes før vinteren. 💪

Jeg har laget en koselig plass ute på terrassen utenfor glassdørene. Det er så hyggelig å pynte med mange lykter som jeg tenner på kvelden. Så også når jeg ikke sitter der og drikker kaffe så er det en fin plass å se på. 😁 Koselig utendørs. Jeg er så utrolig glad for at vi har det lille taket over terrassen. 🙌 

Har du et sted ute hvor du setter ut lykter og litt pynt? Hyggelig å selv kunne se denne plassen fra vinduet. Hvis det ikke er tak over så går det jo like fint å sette en fin stol der uten pledd, puter og stæsj. Tror det gikk 15 minutter fra jeg satte ut saueskinnet i stolen til jeg oppdaget at Morris lå der. 😂

Jeg har et tips på superenkel comfortfood som ser SÅ proff ut når den er ferdiglaget. Har du prøvd innbakt? Tipset kommer neste gang vi blogges! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar