21. oktober 2019

Tomater kan modnes inne! 🍅


Hei!

Ferdig med jobbehelg, og endelig en dag fri! :)

I dag skal vi kjøre et par lass på fyllinga og fore og liste det siste rundt vår nye terrassedør!!! Den har endelig kommet og det er blitt så lyst og fint i forhold til den gamle mørkebrune. Mer om dette i et senere innlegg så klart. 😉

Min søster tipset meg om at man kan modne tomater inne, hvis de er grønne på plantene ute. Jeg hadde mange tomater som fortsatt var grønne ute i krukkene da det begynte å bli kaldt på alvor. Dette tipset er en sånn typisk ting som jeg ikke kan tro på før jeg har sett det selv. Nå har jeg testet, sett det og det funker! Fantastisk! 

Jeg tok inn alle tomater og hengte opp på skafferidøren, på bildene på kjøkkenet og la på fatet på kjøkkenøyen. To uker tok det så hadde tomatene gått fra knallgrønne til helt røde. 
Her har jeg hengt opp grønne tomater. Ganske landlig og dekorativt. :)
Triste blader, men oi så fine tomater! 
Brukte de første i salaten i går. Stilig altså. 👌

Nå skal det jobbes for å få maks ut av fridagen, vi blogges snart igjen! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar