9. desember 2019

Du grønne glitrende


God morgen mandag! 

Endelig litt fri etter jobbehelg. 

Noen synes det er litt tidlig, vi synes det er perfekt tid; i helgen tok vi inn juletreet. 😁 Jeg synes det er så koselig å ha juletreet i stua i tiden frem mot jul. Etter jul vil jeg ganske snart se fremover og vi kjenner oss ferdige med julen. Nå er det så hyggelig her i sofaen om kvelden med treet ved siden av. 

Jeg var til gartneriet og kjøpte juleblomster i går også. Nydelige avskårne amaryllis og masse svibler. Nå er det ikke noe mer jeg trenger her i huset for at det skal bli jul. Bortsett fra alle den gode maten og julegavene da. Jeg må bli ferdig, eller i hvert fall få oversikten over gavene i dag. Noe er kjøpt inn og resten ønsker jeg skal stå på en liste så det bare er å bestille, ordne og handle inn. Det man skal kjøpe på nett bør nok kjøpes nå veldig snart, tror dere ikke det?

Nei, nå må jeg begynne med ting som skal gjøres. Vi blogges litt senere. 👋


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar