10. desember 2019

Jul i vårt hus


Hei!

Tenk at det bare er to uker igjen til jul! Det går jo ikke an å skjønne. Hvor fort går tiden nå egentlig? Det blir bare verre og verre. Kan noen stoppe tidstoget? Jeg vil av!

Ja, tiden går sinnsykt fort og det er derfor jeg er blitt så nøye på å få på plass forberedelser til f. eks. jul i god til. På den måten blir det mer tid til å nyte. Hvis man ikke nyter nå, når skal man da gjøre det? Det kan man jo fundere litt på. Denne er fin:

«Den som aldrig
lever nu
lever aldrig.
Hvad gør du?»
-Piet Hein

Mye fint og noe å tenke på fra Piet Hein. Nå er det jul i vårt hus og jeg deler gjerne noen bilder med dere. Det aller fineste til jul er vel pynten fra naturen. Avskårne amaryllis på kjøkkenøyen slår alt. Masse svibler i en krukke. Nydelig. Hvilke juleblomster må du ha til jul?
Så herlig at den gamle døren ut til terrassen er borte! 
Barna har en litt merkelig julekalender i år. Noen av pakkene på veggen, noen i kurv og noen på en gammel stol. 😅
En egen liten koselig krok med et par griser. 🐖 🐖

Hvert år til advent er jeg like glad for at vi satte opp stikkontakter over hvert og ett av de høye vinduene. Det er mitt tips til deg som bygger nytt/renoverer! Perfekt hvis du ønsker lamper eller stjerne i vinduene. 

Ønsker deg en fin tirsdagskveld og husk å leve mens du gjør det. 😊⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar