11. desember 2019

Det lille ekstra til festbordet!

Samarbeid

God onsdag.

Hvem er klar for å dekke et frodig, rustikk festbord? ✋ Jeg er! Er det noen gang i året som det virkelig frister å bruke glitter, masse lys, farger og pynt så er det i jule- og nyttårstider.

I dag har jeg et tips til deg som vil gjøre det lille ekstra på festbordet til jul. Dekk på med vakre, luksuriøse smellbonbons. En til hver gjest. Legg dem på tallerkenen eller ved siden av. De kommer fra Laura Ashley og er helt nydelige, laget i blankt papir og noen med glitter. Jeg har valgt å dekke mitt festbord i rødt med epler. 

I tillegg til et lite smell inneholder hver bonbon en gave, en hatt og et motto. Så morsomt. Dette tar festbordet opp et nivå. 😁🌲

Du finner Laura Ashleys røde bonbons her. Hvis du foretrekker andre farger har de også gull, sølv og nøtteknekkermotiv. (Samme som på julekrusene, se her.) I tillegg finner du bonbons som er i miksede farger og som passer til et hvilket som helst party. Hele julekolleksjonen 2019 finner du her.
Glitterbonbon.
Jeg ELSKER når noe kommer i en flott emballasje. Det er forhøyet livskvalitet for meg. Jeg nyter når jeg pakker opp. Kanskje er litt gal, men sjekk esken som bonbonsen kommer i! 😜
Julens festbord. De røde detaljene gjør seg ikke sant? 

Hva synes dere om å få interiør- og gavetips? Er det noe dere har brukt for? Vil gjerne høre fra dere. 😊👋                                                           ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar