13. desember 2019

Snart helg!


Om bare noen få timer så... :)

Hvordan går det med dere i juleforberedelsene? Her går det unna kan man si. Uansett hvor mye jeg synes vi har forberedt oss og jeg har vært ute i god tid med diverse så er det mye på listen å gjøre hver dag. Det ene og det andre skal fikses. Små detaljer som må skrives på en liste ellers blir hodet helt fullt.

Jeg gleder meg til et eller et par år frem i tid på det viset at vi da ikke kommer til å ha en masse prosjekter på gang. Når man skal leve det vanlige livet pluss prosjekter blir alltid to do listene fulle. Om noen år vil som sagt situasjonen være helt annerledes. Da vil vi være der vi var da vi flyttet fra gamlehuset. 🤣 Da vi tenkte at "nå er vi faktisk ferdige med det aller meste her" da flyttet vi inn i huset ved stranden og begynte på nytt. 😉
Hva pynter dere med til jul? Her blir det færre og færre nisser og mer av juleblomster, klementiner, krydder, kongler, grankvister, nellikspikere, fine flasker og annet spiselig og drikkebart som får stå fremme som pynt. Enkelt og rent er herlig. Ønsker dere en finfin fredag!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar