14. desember 2019

Kos i stuen!


Hei.

Dette er min utsikt i dag.🌲 En lørdag med et eneste mål; å nyte. 
Akkurat nå er det helt stille i huset, jeg drikker kaffe ur en av mine favorittkopper og lar tankene vandre. Magisk øyeblikk.

OG DER var øyeblikket slutt. To jenter ramlet inn døren. 🤣 Men oi så glad jeg er for mine to små gærninger og i han som er ute i garasjen forstås. 😁 Jeg leste et innlegg på VG fra Else Kåss Furuseth i dag som traff meg midt i hjertet. Les det her. Det er fort gjort oppe i alt man driver med å glemme å sette pris på det man har. 🖤
Jeg har samlet mange svibler i den store flate krukken min som jeg nå har tatt inn i varmen igjen. Husker dere tipset mitt om å sette et stort antall blomster sammen for å skape litt wow-faktor. Se dette innlegget. Svibler koster jo ingenting nå. Jeg var hos gartneren og kjøpte mange og de fleste av dem endte opp i denne krukken. Rosa, blå og hvite. Jeg fylte opp med papir og plast fra en tilsendt pakke i bunn på krukken. Plasserte sviblene og la små grankvister rundt omkring for å støtte opp og på toppen. 
Å la det bli litt størrelse på pynt og blomster skaper inntrykk i hele rommet. Eller hva sier dere?

Nå skal jeg lese litt i et par bøker jeg holder på med. Den ene er den vi leser i bokklubben. Den må jeg tvinge meg litt til å lese fordi den kun består av fakta og fakta. Og jeg må bli ferdig. Jeg liker best å lese spennende bøker hvor man blar side etter side og ikke merker at man leser en gang. Gleder meg til å sette i gang med en slik igjen i jula! 📚


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar