25. januar 2020

En meningsfylt fritid


Hei! Deilig med lørdag! 

Dette bildet tok jeg på torsdag rett etter jobb. Da gikk jeg kjapt hjem, skiftet fra uniform til treningsklær og stakk ut på en løpetur. For bare få uker siden måtte jeg skynde meg ut og likevel ble det mørkt før jeg rakk og komme hjem. På torsdag var det lyst lenge etter at jeg hadde kommet tilbake. Så nydelig! 

Etter åtte timer foran en skjerm trenger jeg luft og fart ute så utrolig mye. Jeg lengter ut og trenger å rense hodet og å få brukt kroppen. Trening på fritiden gir meg så mye siden jeg har en jobb som oftest er stillesittende. 

Akkurat nå er jeg i en periode hvor jeg har lyst til å finne på så mye! Typisk januar, men likevel livet. Det gir jo så mye å ha en meningsfylt fritid. Når man er ferdig med jobb og klar med det man må gjøre hjemme så er belønningen å få drive med det man selv vil. Hva ønsker jeg å gjøre med den tiden? Det passer godt å legge planer nå på nyåret, hva ønsker jeg å gjøre mer av og hvordan få det til? 

Akkurat nå har jeg tusen tanker i hodet! 

- Jeg fortsetter med treningen, den gjør meg til den beste utgaven av meg. Også turene med min gode venninne og nabo. Terapi og mosjon i et. 😁 Tror jeg har funnet min greie. 

- Jeg kommer til å fortsette å lese bøker, love it so much! Skal begynne på ny straks nå, leste akkurat ut en på ferieturen. Og nytt møte i bokklubben snart. 

- Jeg har lyst til å strikke, kommer til å kjøpe et nybegynnerkit på nett hihi. (Mulig jeg klikker av dette prosjektet, vi får se. Det tror i hvert fall Trygve. 🤣) 

- Jeg har litt lyst til å ta opp spansken igjen. Kurs? Jeg ble inspirert på reisen til Gran Canaria, som jeg alltid blir når jeg er i Spania, elsker spansk. Har bodd og jobbet i Malaga/Marbella og har gått spanskkurs tidligere. Usikker på om dette skjer nå, men kanskje en gang i fremtiden.

- Jeg har lyst til å reise mer. Mulighetene begrenser seg av flere grunner, men nå har jeg funnet så mange fine reiseprogrammer under "livsstil" inne på NRK appen. Koser meg med dem så lenge og drømmer meg bord. Av samme grunn har jeg også blitt skikkelig inspirert til økonomi og sparing nå på nyåret. Virkelig! Har gått med i "pengesnakkerne" på FB og kjenner meg gira. Ønsker å bruke mindre penger på kjedelige ting og mer på de morsomme.

- Og apropos det så har jeg bestemt meg for å begynne å drikke champagne også! Og jeg har begynt. Kom plutselig på rett før jul at jeg nesten ikke har smakt champagne i hele mitt liv, men det har jeg lyst til. Kjøpte rosa champagne til å skåle inn julen. (Og det er nå blitt en tradisjon). Drakk en nydelig champagne til hummeren på nyttår og kjøpte med meg en på reisen. Den skal spares til neste passende anledning.

Ja, det var litt om min fritid og hobbyer. Kunne så klart ha fylt på lista med hage, podcast, hjemmet, matlaging og litt til... 😊 Jeg har veldig lyst til å høre hva dere driver med på fritiden? Hvilken hobby er det som gjør at du glemmer tid og sted?

Ønsker deg en fin lørdagskveld og søndag med tid til å gjøre morsomme ting! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar