27. januar 2020

Ta vare på tingene sine


God morgen!

Det finnes ingen kaffe som er så god som den første kaffen. Og frokost, hvor godt er ikke det?! Jeg er i hvert fall et skikkelig frokostmenneske. Beste måltidet på dagen. Kan spise frokost om jeg så står opp 5, ingen problem. 😁

Vet dere hva jeg synes er så koselig og som gir meg en veldig god følelse? Å ta vare på klær, sko og vesker. Altså reparere dem, fjerne flekker, sette merker på hull, pusse og impregnere dem osv. Jeg tenkte på dette i går kveld da jeg puslet rundt og forberedte for en ny uke. Jeg fikser på masse ting hele tiden og koser meg med det. 

Spesielt en ting synes jeg gjør klærne som nye i et jafs. Jeg bruker nuppefjerner. Det gjorde jeg på Bertils lue i går. Den så litt sånn kjedelig og slitt ut. Brukte pingvinen på den og den ble helt fin igjen. Jeg har skrevet om dette før og du kan lese og se bilder her. Hvis klær ser litt slitte ut er det ofte nuppene som gjør det og det må ikke være strikkede klær heller. 

Nei nå er det på tide å lage en ny kopp kaffe og ønske deg en skikkelig fin dag. 👋


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar