2. februar 2020

Huset ved stranden 21Ferdig vaskerom!
Nå er det endelig på tide å vise dere bilder av vårt vaskerom. Det har vært ferdig lenge og jeg har lovet dere flere bilder helt siden Huset ved stranden 17, som viser hvordan vi bygget på denne helt nye delen av huset.

Her er det altså, med tapet på to vegger, fliser på en vegg og på gulvet og med innredning fra Ikea. Vi begynner med noen bilder fra prosessen. Jeg har også satt sammen en video fra vaskerommet, den finner du lengst ned i innlegget.
Tette Litex-plater på veggene og gipsplater. 
Her er Trygve i gang med flislegging av gulvet. Vi valgte sandfargede fliser. 
Husker dere dette? Her kan dere se mer fra da vi åpnet opp mellom ny del av huset og gammel. Det finnes en video i det innlegget også. Veldig morsomt når det endelig var på tide å åpne kjøkkenveggen inn mot vaskerom og gjesterom.
Jeg ønsket meg et skikkelig koselig vaskerom. Her kan man jo ta i litt, det skal kun være hyggelig å være her når man pusler med tøyet man skal jo ellers ikke oppholde seg her. Tapeten er fra Borås tapeter og flisene på gulvet går i en varm tone.

De smarte opphengene for å tørke klær fant vi på Bauhaus. Skittentøyskurven er fra Trygves foreldre, den kjøpte de når de var nygifte. Den nydelige teppebankeren på veggen er fra loppis og den har jeg kjøpt av en venn.
Hele denne veggen av rommet er kledd med metrofliser med fasettkanter. Innredningen, benkeplater og systemet på veggen er fra Ikea. Man skrur opp skinner på veggen og så kan man velge hva slags oppheng og oppbevaring man trenger. Veldig lurt.

De blå boksene er i stoff og kan klappes sammen, de er også fra Ikea. 
I dette hjørnet er alt det man må ha, men som ikke er så pent å se på plassert. Varmtvannstank, vaskemaskin, tørketrommel og inspeksjonsluke. Jeg var skeptisk til å ha maskinene over hverandre, men det fungerer kjempefint. 
Fortsatt noen lister som mangler rundt døren her inne, men det kan vi ta senere. 

Rett ved innsiden av døren har vi vår skotørker. Den bruker vi masse gjennom hele året. Her tørker vi alt fra vinterstøvler og sportssko til votter. Superpraktisk å kunne la våte sko stå på flisene. 
Noen praktiske ting for lov til å stå fremme, og noen fordi de er pene. :)

Både jeg og Trygve bruker uniform på jobb og nå har vi kjøpt oss steamer som vi bruker på skjorter. Et veldig godt alternativ til å dra frem strykebrett og jern. Den ligger lett tilgjengelig benken. Den hollandske krukken er fra svigermors kjeller. :)

Her er video fra ferdig vaskerom! ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 
Overtagelse, planlegging, hverdag, riving, oppbygging, stilendringmodernisering og innflytting. 

Bli med på reisen! :) 


Her kan du lese Huset ved stranden 20, fasade i Hamptonsstil.

Her kan du lese Huset ved stranden 22, endelig uteplass!
                                                  

2 kommentarer:

  1. Det er veldig viktig med et hyggelig vaskerom, da er det lettere å gjøre jobben der.

    SvarSlett