9. mars 2020

Pause i arbeidet


Hei!

I helgen jobbet vi i hagen. På fredag var vi ute og spiste, bare jeg og Trygve og vi var litt trøtte på lørdag. :) Men, vi tok tak og bestemte oss for å se på hva som egentlig lå igjen i teltet. Dette omtalte teltet er over 4 x 3 meter og har stått i hagen vår i 1,5 år. Vi måtte fylle det med ting fra garasjen da vi reiv den gamle, før den nye var oppe. 

Vi satte i gang og plukket ut det som var igjen der og plutselig hadde vi tømt det. Så utrolig deilig! Jeg løftet søppel ut i hengeren på utsiden av hagen og Trygve tok med seg inn, det som skulle i garasjen. Endelig! Som jeg har ventet på dette. Vi klarte til og med å få solgt teltet og det kommer en fyr og henter det. Jippi! Dette betyr at det blir kjøkkenhage i år.

I tillegg til våre tre kasser rett utenfor terrassen drømmer jeg om og planlegger en litt større kjøkkenhage med plass til grønnsaker som krever mer plass. Dette blir ganske akkurat der teltet står nå. Tror det blir poteter og grønnkål i kjøkkenhagen i hvert fall. Lurer også på om jeg skal ha noe som blomstrer nærmest hekken. Noe som vokser seg litt høyt slik at man ser det fra terrassen. Gleder meg! 

Det var rimelig surt på lørdag, men vi tok en kaffepause ute likevel. Jeg har tatt inn små krukker og jord og tenkte begynne å plante litt inne nå snart. Plukket frem frøer og så igjennom hva jeg allerede har. 🌱🌱🌱

Tok forresten en runde i hagen i helgen og ble så glad. Rabarbraen er skikkelig på vei opp, det er også vårløk i bedet. Staudene har begynt å spire og jeg ser at den knallrosa peonen jeg flyttet fra et annet sted i hagen, også har begynt å komme opp i bedet. 🌿🌼


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar