12. mars 2020

Helt uvirkelig


Hei!

Er det noen flere som har bittelitt vanskelig å skjønne at det som skjer i Norge nå faktisk skjer? Helt utrolig. Og så fort som det har gått. I dag på jobben fikk vi beskjed om at vi alle sammen er permittert 50%. Dessverre tror jeg det kan bli verre enn det også, å jobbe i hotellbransjen nå er ikke bare enkelt. Det verste er at jeg er redd det samme kan skje Trygve, flybransjen blomstrer ikke akkurat heller om dagen... Herlighet. Så utrolig sykt. Har aldri tenkt over at vi er i samme bransje, før nå...

Hvordan går det med dere da? Nå er det jo bare å være hjemme med barna for de aller fleste av oss. Tenkte jeg skulle passe på å blogge litt ekstra nå som jeg har mer tid. Kjennes ut som man trenger litt avkobling fra å oppdatere nyheter, eller hva sier dere? Litt glede og inspirasjon nå i disse dager er vel helt ok. 🌞🌱

Bildet jeg har knipset er fra en kveld da himmelen over garasjen var helt fantastisk. Håper det blir mange slike dager og kvelder fremover nå. Noen timer i solveggen og litt farge i ansiktet er heller ikke feil. Teltet er borte fra hagen nå! 😃 Det er så nydelig og snart kan jeg vel rett og slett begynne å grave. Bruke tiden til å forberede for kjøkkenhage. Det blir jo neppe noen turer i sommer så her er det bare å nyte sin egen lille plass så godt det går. 

Ønsker dere en fin kveld og lykke til med en helt ny hverdag fremover. 😬


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


2 kommentarer:

 1. Jeg hadde allerede startet min time-out da meldingen fra regjeringen kom. Men jeg er pensjonist, og kan styre tiden min som jeg vil. Med foreldre på 80 og 90 tar jeg ingen sjanser. Ikke for egen del heller faktisk. Når det slås fast at barn og barnebarn ikke er blitt syke, så skal jeg bidra for dem.

  Når det gjelder samfunnsøkonomien så er det en helt annen sak. Dette kan bli dyrt for alle.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det eneste rette er time-out nå. Kanskje vi sammen klarer å stoppe det før det går alt for langt. Herlighet det er mange permittering rundt omkring og bedrifter som må stenge. Er veldig spent på pressekonferanse litt senere i dag! /Jessica

   Slett