15. mars 2020

Vårtegn og back to basics


God kveld!

Hvordan går det med dere hjemme i stuene? Her går det veldig fint, har kost meg med brødbaking og forberedelser for frøsåing blant annet. Det er ikke en utfordring for meg å være mye hjemme, det er jo det jeg liker aller best. Derimot har det jo vært litt spesielt at jeg har måttet ordne med dokumenter, NAV og andre praktiske ting nå som jeg er blitt permittert. Fremtiden er usikker uten tvil.

Det blir tydelig hvordan man kan skrelle ned livet hvis man må. Ned til de helt basic tingene man trenger for å overleve. En tankevekker og et gløtt av en helt minimalistisk livsstil.

Det er fascinerende hvordan naturen bare fortsetter med sitt mens vår tilværelse er snudd opp ned. Det er beroligende å gå rundt i hagen og se at alt er som vanlig og på vei opp akkurat som i fjor og året før der igjen. Små vårtegn er så utrolig velkomne! Påskelilje og blåstjerne på vei opp. 🌿
I går var det jo så fint vær og vi var ute og la planer for den nye kjøkkenhagen. Etter hvert så kom vi opp med noen ideer som jeg tror blir kjempebra. Og som blir skikkelig fine. 👌 Jeg har knipset noen bilder slik at jeg snart kan fortelle om planene. Blir spennende å høre om dere har noen tips.

Ønsker deg en fin kveld og vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar