30. mars 2020

Inspirasjon for utegym med barna


Hei!

To ganger forrige uke trente jeg ute sammen med barna. Det fungerte kjempebra så jeg har lyst til å dele hvordan vi gjorde. Så enkelt og så gjennomførbart, uten sure miner. 

For det første så er det på med ordentlige treningsklær og sko. Først da kan man være med på ordentlig. Hvis du pleier å trene så tror jeg det er lurt å se på denne treningen som en bonus innimellom de andre treningene. Ellers blir man fort frustrert fordi man ikke får trent skikkelig slik man hadde tenkt. Kanskje blir du overrasket over at du får trent mer enn du trodde? Det ble jeg. For deg som ikke er i gang med regelmessig trening er dette virkelig en bonus. Man får opp flåset garantert. 

Det var jeg, Bertil og Lisa og hele suksessen er at alle får bestemme øvelser. Først den ene, så den andre og så jeg. 😊 Først velger man øvelse og så hvor mange repetisjoner. Lisa kanskje velger at vi skal løpe 10 ganger frem og tilbake mellom to trær, Bertil at vi skal gjøre 5 push ups og jeg velger 20 squats. Sånn fortsetter vi, og alle er med og instruerer. Det er bare å kjøre på så lenge man orker og jeg lover at du får prøvd deg på alt du har glemt fra barndomen; stå i bro, på hodet og slå hjul. 

Ønsker lykke til med ny uke, vi blogges! 😄


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar