29. mars 2020

Prosjekter blir ferdige i stuen


God søndag!

Hva har dere gjort i dag? Jeg prøver å få gjort noe vettugt hver dag og i dag satte jeg i gang med høyttrykkspyling av terrassen. Fjernet alle ting først, vasket og så satte ting tilbake. Nydelig. Mange av steinhellene får et lag med mosegrønt på seg og det er så utrolig tilfredsstillende å spyle det vekk. Nå er det klart for sommer der ute. :)

Husker dere stolen jeg viste dere i innlegget på nyttårsaften? Her er den igjen. Kan dere skjønne at Trygve har laget hele fra scratch? Jeg blir helt utmattet bare av å tenke på det prosjektet, jeg er alt for utålmodig. Kul er den i hvert fall og stor som en love seat. Den er laget av panseret fra en VW boble. 

Ser dere stuebordet vårt også? Nå er det ferdig fikset. Ting faller på plass her i stuen og det er så deilig. Tror dere man noen gang blir helt ferdig i hjemmet? Er vel alltid noen prosjekter som står på tur kanskje? Flere bilder av stuebordet blir det i et senere innlegg, nå ønsker jeg deg en fin søndagskveld. Vi blogges. 


 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar