31. mars 2020

Hagesysler


God morgen!

Jeg er så utrolig glad for det fine været vi har her om dagen. 💛 I stedet for å sitte inne og glo får vi gjort masse ute. I går fikk jeg endelig fjernet all mose fra plassen for nye kjøkkenhagen. Vi lånte en liten jordfreser og fikk løftet litt på jorda under. Neste skritt nå er å få fylt på med litt ny, næringsrik jord. Trygve satte opp armeringsjern rundt plassen i går kveld. Tror han også synes det er et gøy prosjekt. Akkurat nå er jernet som er satt opp alt for høyt og det ser ut som vi skal ha en kjempestor hund i bur midt på tomten. 😹 

Gleder meg til å fortsette idag. Det jeg driver med nå er også å finne ut hva jeg skal plante både inne i kjøkkenhagen og hvilke blomster/planter jeg skal ha på utsiden. Veldig moro. Vi koser oss i solen også og dette er min favorittplass. Her er det lunt også når det blåser. I dag kanskje vi spiser ute for første gangen i år, om det er varmt nok. 😊


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar